image image image

Profesionalism

MAD Security Alert porneste de la principii de profesionalism si dedicare totala in munca pe care o desfasuram. Nimic nu este simplu si nimic nu este de nerezolvat!

Diversitatea Serviciilor

Diversitatea serviciilor oferite precum si gradul ridicat de pregatire ne situeaza printre cele mai stabile, serioase si performante firme de paza.

Seriozitate si promptitudine

Ne remarcam printr-o excelenta promptitudine la nevoile dvs., precum si de seriozitatea de care dam dovada in fiecare moment.

  • Profesionalism
  • Diversitate A Serviciilor
  • Promptitudine

Oferta Avantajoasa

Obiectivele noastre sunt acelea de a satisface in orice conditii clientii nostrii, de a veni in intampinarea nevoilor acestora...

Citeste mai mult

Galerie Media

Va invitam sa vizionati galeria noastra media atat cu echipamente cat si personalul nostru calificat.

Vezi mai mult

Close

M.A.D. Security Alert

O scurta prezentare!

  • De curand am reusit sa lansam si site-ul MAD SECURITY, prilej pentru care va anuntam ca putem fi contactati si prin e-mail la adresa : security@mad-security.ro (dati click pe link). Serviciile noastre sunt profesionale, de cea mai inalta calitate, de accea suntem cautati de parteneri din tara si strainatate
  • Permanent societatea noastra se ocupa de formarea si perfectionarea agentilor de securitate, pentru dobandirea de maxim profesionalism in activitatile pe care le desfasoara in mod curent. Anual agentii de securitate participa la cursuri suplimentare de perfectionare si de cunoastere a ultimelor prevederi ale legislatiei in vigoare.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Page 3 of 3

3
Next
End

Images

Cerere si Oferta Va invitam sa vizitati sectiunea de Cerere si Oferta pe care o gasiti in meniul din susul paginii.

Citeste mai mult

Images

E-mail: Ne puteti contacta pe email security@mad-security.ro

Images

Telefon: Puteti apela la serviciile noastre in orice moment la numerele de telefon: 0214.341.776 / 0255.210.515 / 0728.149.356

Images

Exprimati-va parerea: Raspundeti la sondajul din partea dreapta a ecranului si exprimati-va parerea despre site-ul nostru

Vezi rezultate

Images

Cum ne vedeti site-ul?:
A Exprimati-va punctul de vedere pe care il aveti despre site-ul nostru.
Puteti sa ne contactati aici.

 Lasati-ne un mesaj

Images Paza si protectia: Nu doar un lucru bun - este O NECESITATE! Conform legilor 333/2003 şi 9/2007, paza şi protecţia bunurilor sunt obligatorii pentru orice societate comercială sau instituţie! Nerespectarea acestei obligaţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 2.000 – 5.000 lei.
Mai bine investeşte aceşti bani într-un sistem sigur si prompt care te va satisface in orice situatie si tot timpul se va ridica la cele mai inalte standarde in siguranta si securitate!!

 

Citeste mai mult

Cautati in site...

Vizitatori

We have 10 guests online

Parerea dvs. despre site-ul nostru?

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Despre noi

PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA !!!

M.A.D. Security Alert dispune de acordul si autorizatiile tuturor organismelor abilitate.

Citeste mai mult

Scurt info

Image Va aducem o gama larga de servicii!
Image Seriozitatea si perseverenta sunt punctele noastre forte!
Image Va invitam sa vizionati galeria noastra media!

Imagini din Galeria Foto

Bottom Image Bottom Image

Stiri de ultima ora

In prezent societatea noastra a contractat un nou obiectiv in orasul SUCEAVA. Adaugandu-se la obiectivele aflate deja in derulare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Jiu, Gura Vaii, Smederevo - SERBIA, Balti - Republica Moldova, Resita, Bocsa, Constanta, Giurgiu si Buzau.

Close