Oferta Avantajoasa

Obiectivele noastre sunt acelea de a satisface in orice conditii clientii nostrii, de a veni in intampinarea nevoilor acestora...

Citeste mai mult

Galerie Media

Va invitam sa vizionati galeria noastra media atat cu echipamente cat si personalul nostru calificat.

Vezi mai mult

Close

Transport valori

Un serviciu destinat cu preponderenta domeniului financiar, transportul de valori cu masini blindate se realizeaza cu autospeciale avizate de organele de politie, insotite de agenti de interventie avizati comform Legii nr. 333 din 2003, calificati, antrenati si dotati  corespunzator misiunii.
Bazandu-ne pe echipe de profesionisti dispusi in zone strategice din oras si imprejurimi, masinile ce transporta valori ajung la destinatii dupa un traseu parcurs fara probleme.

In orice moment agentii de paza din masina blindata pot comunica in timp real cu Dispeceratul General al companiei si pot transmite orice neregula observata, asigurandu-se astfel atat siguranta incarcaturii, cat si a persoanelor insotitoare.
Echipa asigurata de companie pentru realizarea transportului este dublata in permanenta de masinile de interventie de pe traseu si de Dispeceratul General, angajatii din acestea fiind gata sa intervina pentru rezolvarea situatiilor de urgenta.

Pentru ca ne respectam clientii, stim cat de important este pentru acestia sa ii asiguram de disponibilitate totala din partea noastra pentru informatii amanuntite despre serviciile din portofoliul propriu.  Mai stim, de asemenea, ca datorita pietei pe care activam, potentialii clienti nu pot constientiza calitatea superioara pe care o oferim decat in momentul desfasurarii serviciilor.

Din aceste motive, pe langa propriile declaratii despre maniera in care ne desfasuram activitatile zilnice, ne bazam pe clientii din baza noastra de date, care au ramas alaturi de noi indiferent de oscilatiile pietei. Acestia pot raspunde cu sinceritate la orice intrebare referitoare la desfasurarea contractelor cu S.C. M.A.D. Security- Alert, de la respectarea acestora, la asumarea raspunderilor.
Echipajul ce transporta valori monetare este compus de cele mai multe ori din autoturism, conducator auto, luptator inarmat şi casier colector (trimis din partea beneficiarului).

 

Autoturismul pentru transportul valorilor îndeplineste urmatoarele conditii:

  • blindajul cabinei este rezistent la atac armat;
  • anvelope antiglont;
  • compartimentul tezaur separat de restul masinii;
  • sistem de asigurare a usilor;
  • sistem de alarma si legatura radio cu dispeceratul si M.I.;
  • dotare  cu stingatoare de incendii.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Cautati in site...

Vizitatori

We have 6 guests online

Despre noi

PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA !!!

M.A.D. Security Alert dispune de acordul si autorizatiile tuturor organismelor abilitate.

Citeste mai mult

Scurt info

Image Va aducem o gama larga de servicii!
Image Seriozitatea si perseverenta sunt punctele noastre forte!
Image Va invitam sa vizionati galeria noastra media!

Imagini din Galeria Foto

Bottom Image Bottom Image

Stiri de ultima ora

In prezent societatea noastra a contractat un nou obiectiv in orasul SUCEAVA. Adaugandu-se la obiectivele aflate deja in derulare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Jiu, Gura Vaii, Smederevo - SERBIA, Balti - Republica Moldova, Resita, Bocsa, Constanta, Giurgiu si Buzau.

Close